Новини

Сьогодні стартувала реєстрація на ЗНО 2019. Що потрібно знати

Подавати документи на тестування можна до 25 березня.

фото @alecuffia

Сьогодні, 5 лютого, в Україні стартувала реєстрація на ЗНО 2019. Зареєструватися можна на тестування максимум із 4 предметів. Цьогоріч оцінювання проходитиме з 11 дисциплін. Розпочне основну сесію математика (21 травня), а завершить хімія (13 червня). Як повідомляє Український центр оцінювання якості освіти, аби зареєструватися для участі у ЗНО, потрібно:

1. Створити й заповнити реєстраційну картку, бланк якої формується із використанням спеціального сервісу «Зареєструватися», розміщеного на веб-сайті УЦОЯО у рубриці «ЗНО/ДПА».

2. Підготувати комплект реєстраційних документів і подати його особі, відповідальній за реєстрацію в закладі освіти (для випускників шкіл, студентів професійно-технічних закладів і коледжів, які цього року завершують здобуття повної загальної середньої освіти) або надіслати його до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти (для випускників минулих років).

Більш детальну інформацію шукайте тут.

Нагадаємо, тепер можна буде подавати сертифікати ЗНО попередніх років. Відтепер для вступу на бакалаврат прийматимуть сертифікати ЗНО 2017, 2018, 2019 років, окрім оцінок з іноземних мов. Для мов будуть діяти лише сертифікати 2018 та 2019 років.

Аби абітурієнти мали можливість складати творчі конкурси в декількох університетах, дату їх проведення перенесли – триватимуть вони з 1 до 10 липня.

 

Коментарі