Новини

До 10 лютого чернівчани не зможуть заплатити за спожиту електроенергію за січень

Наразі абонентам потрібно тільки повідомити показники лічильника контролеру.

До 10 лютого чернівчани не зможуть заплатити за спожиту електроенергію за січень. Оплату за світло не прийматимуть у жодному з відділень банків Буковини, а особисті кабінети споживачів тимчасово не працюють.

У прес-службі АТ «Чернівціобленерго» «Шпальті» повідомили, що складнощі з оплатою пов’язані зі змінами реквізитів у зв’язку з розділенням компанії-постачальника електроенергії та компанії-оператора її розподілу.

«Скоро чернівчани отримуватимуть платіжки із зазначенням двох тарифів: за постачання електроенергії та її розподіл. Утім, для споживачів усе буде по-старому: сумарний тариф не зміниться, це лише внутрішні розподілення коштів. Особистий рахунок споживачів також не зміниться. Потрібен час, аби налагодити систему, тож тимчасово просимо не здійснювати оплату електропостачання за січень. Втім, заборгованість за грудень потрібно погасити, її приймають у відділеннях банку, але варто вказати період оплати. Тих, у кого заборгованостей немає, просимо очікувати на платіжки від «Чернівціобленерго» й оплатити послуги за минулий місяць після 10 числа», – пояснили в прес-службі підприємтсва.

Наразі абонентам потрібно лише повідомити показники лічильника контролерові за номером (0372) 58-34-00 або через смс-повідомлення на номер 20300.

За додатковою інформацією громадяни можуть звернутися до кол-центру за номером (0372) 58-49-80 та у сервісні центри РЕМів за місцем проживання.

Коментарі