Новини

«Я повертаюся». Буковинка презентувала дебютну збірку поезій

Поетеса Олена Богуцька вперша презентувала збірку у Львівській міській раді.

Нещодавно у Чернівцях вийшла друком перша книжка поетеси з Новодністровська Олени Богуцької– «Я повертаюся». Відтак письменницю запросили з презентацією до Львівської міської ради.

«Під час цих новорічно-різдвяних свят здійснилися декілька мрій. Злкрема вийшла друком моя перша книжка. До того ж, презентувала збірку в ратуші омріяного міста, де так давно хотіла побувати і побачити той Львів, який став для мене рідним і знайомим за книжками Винничука, Кокотюхи, Куркова. Щаслива, що так склалися зорі, і вдалося реалізувати задумане», – розповідає поетаса.

Олена Богуцька творить поезію ще зі школи, друкувалася в різних місцевих та обласних виданнях. Чотирнадцять років працювала у Москві, писала російською. Пізніше переїхала у Новодністровськ, на новобудову ГЕС.

«У 90-х у голові перемкнувся якийсь перемикач, і з того часу пишу тільки українською. У березні торік говорила з подругою про вихід у світ книги. Тоді це здавалося так нереально і навіть фантастично. Через деякий час ця ж подруга сказала мені, що є людина, котра готова допомогти здійснити мою мрію. І ось зараз я щаслива тримаю в руках книгу, в яку вклала душу і яка, сподіваюся, сподобається читачам».

Пані Олена переконана, що у світі нічого не буває просто так. Для неї 2018 рік став прогресивно творчим. Тепер у планах – продовжити натхненно творити і видати ще одну книжку.

Коментарі