Афіша

До Чернівців із виставою «Жінка над нами» приїде Лілія Ребрик

Яскраву комедію «Жінка над нами» за п’єсою італійського драматурга та
кіносценариста Альдо де Бенедетті поставив заслужений артист України Володимир Астахов.

6 березня о 19:00 на сцені драматичного муздрамтеатру ім. Ольги Кобилянської відбудеться прем’єра вистави «Жінка над нами». Головні ролі у комедії виконають: відома акторка і телеведуча Лілія Ребрик, народний артист України Лесь Задніпровський і заслужений артист України Костянтин Костишин.

Яскраву комедію «Жінка над нами» за п’єсою італійського драматурга та
кіносценариста Альдо де Бенедетті поставив заслужений артист України Володимир Астахов.

«Жінка над нами» – це італійські пристрасті, непередбачувані повороти сюжету, інтриги, неперевершена гра акторів та сміх до сліз.

За сюжетом, чарівна журналістка, сеньйорита Паола (Лілія Ребрик), з першого погляду підкорює серце поважного політика, синьйора Леоне (Лесь Задніпровський). Леоне, перебуваючи у досить поважному віці, до нестями закоханий у молоденьку спокусницю.

Але похилий вік і відсутність чоловічої харизми заважають депутату завоювати Паолу. Однак Леоне не здається. Він укладає договір з молодим, нікому невідомим драматургом П’єтро (Костянтин Костишин) і публічно видає його літературні твори за свої. Лео не отримує славу та успіх, а П’єтро – прихильність і палкі поцілунки Паоли. А може ця підступна бестія веде подвійну гру?… Фінал вистави буде по-справжньому несподіваним.

Нестримні італійські пристрасті, тісно переплетені із сюжетною лінією, блискуча гра зоряного акторського складу з точним попаданням у характери героїв перенесе всіх у справжню Італію, де киплять нежартівливі баталії.

 

Коментарі