Афіша, Новини

Чернівчан запрошують на показ фільму-лауреата Каннського фестивалю

Вхід вільний. 

17 січня у «Steinbarg Gallery & Cafe» (вулиця Університетська, 11) чернівчанам покажуть фільм «Квадрат». Кінострічку визнали найкращою на 70-му Каннському міжнародному кінофестивалі 2017 року.

Країна: Швеція, Німеччина, Франція, Данія, 2017
Жанр: сатирична комедія
Режисер: Рубен Естлунд («Форс-мажор»)
У ролях: Елізабет Мосс («Божевільні», «Розповідь Служниці»), Клас Бенґ, Домінік Уест («Прослушка», «Коханці»), Террі Нотарi

«Фільм “Естлунда” – це глибока соціальна сатира, яка порушує питання про деградацію сучасного суспільства, особливо європейського, з його показною толерантністю, фальшивою мораллю і недієздатною готовністю допомогти», — повідомляють організатори.

Сюжет

Крістіан працює куратором музею сучасного мистецтва. Одного разу у нього крадуть телефон і гаманець. Вистеживши апарат через додаток, Крістіан вирушає на своїй модній “Теслі” вершити справедливість у бідний район Стокгольма. Він розпихає по поштових скриньках надруковане попередження: «Я знаю, що ти вкрав мій телефон і гаманець» і називає місце, куди необхідно повернути речі. Герой не розраховує на успіх, але також не розраховує й на інші події, що чекають на нього попереду.

Початок кінопоказу о 19.00.

Після фільму відбудеться обговорення.

Коментарі