Афіша, Новини

Чернівчан запрошують на семінар-практикум «Арт-Світ»

Лектори поділяться розробками та методиками роботи з дітьми з особливими потребами.

Фото: Marcos Luiz

16 січня, о 10:00, у центрі культури «Вернісаж» (вулиця Ольги Кобилянської, 53) відбудеться семінар-практикум «Арт-Світ». Під час якого лектори поділяться розробками та методиками роботи з дітьми з особливими потребами.

«Арт-Світ» − це спільний проект: ГО «Особливі серед нас», медіа-платформи «Шпальта» та центру культури «Вернісаж».

Програма:

10:00 – 14:00 – семінар-практикум для батьків особливих діток. Лектори будуть навчати, як займатися арт-терапією з дитиною вдома. Також вони зможуть відповісти на запитання батьків: що робити, куди йти та з чого розпочинати.

15:30 – 19:00. До заходу запрошують долучитися освітян, а саме психологів, асистентів, викладачів інклюзивних класів.

Окрім цього, з 16:00 до 19:00 у приміщенні медіа-платформи «Шпальта» за адресою: вулиця Богдана Хмельницького, 79, будуть проводити заняття-практикуми музикотерапії з різними віковими групами особливих діток. Запрошуємо музикотерапевтів.

Семінар проведуть психологи арт-терапевти з Харкова:

Інна Литвинова – психолог, арт-терапевт, тренер, куклотерапевт, член Східноукраїнської асоціації арт-терапії, спікер міжнародного фестивалю «АРТ-Практик», кандидат психологічних наук, доцент кафедри психології Харківського інституту ПрАТ «ВНЗ «МАУП».

Наталія Ушакова – психолог, арт-терапевт, член Східноукраїнської асоціації арт-терапії, фахівець з сенсорної інтеграції, спікер міжнародного фестивалю «АРТ-Практик», психолог-консультант у Міжнародному Центрі Психології і Здорового Мислення Positum Systems, дитячий і сімейний психолог.

Юрій Ушаков – директор комунальної установи культури «Підлітковий клуб «Зміна». Артист, диригент самодіяльного оркестру, педагог ДМШ, арт-терапевт.

Семінар безкоштовний, але за попереднім записом – 0508894484 Тетяна.

Коментарі