Новини

У Чернівцях обрали представника Буковини до Міністерства ветеранів України

Понад 130 делегатів із області взяли участь у загальних зборах військових.

фото @othentikisra

Сьогодні, 5 січня, у Чернівцях відбулися загальні збори громадських об’єднань учасників бойових дій та волонтерів. Понад 130 делегатів з усіх куточків Буковини – військові, ветерани військових дій, учасники АТО, ООС, миротворчих місій, учасники революції Гідності, представники родин загиблих на полі бою солдатів обирали представника до ради ветеранів при новоствореному Міністерстві ветеранів України.

Делегати проголосували за кандидатуру учасника АТО, волонтера Андрія Пуздряка. Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомив в. о. голови Чернівецької ОДА Михайло Павлюк.

«Впевнений, що кожен з ветеранів гідний, володіє відповідними вміннями і навичками. Вдячний за виваженість у прийнятті рішення, шаную працю й внесок кожного, поділяю чесну та здорову конкуренцію, отриманий вотум довіри. Вірю, учасник війни на сході України, друг-солдат Андрій Пуздряк, разом із іншими ветеранами спільно працюватиме заради захисту прав та свобод представників усіх ветеранських організацій, розвитку України, зміцнення нашої державності й політичної незалежності та здобуття повноцінної Перемоги над російським агресором», – написав посадовець.

 

Коментарі