Афіша, Новини

До Чернівців приїде «Європейська молодь України»

«Європейська молодь України» – Всеукраїнська молодіжна ліберальна громадська організація.

Фото: Miguel Henriques

5 січня до Чернівців завітає «Європейська молодь України».

Це Всеукраїнська молодіжна ліберальна громадська організація, метою якої є забезпечення політичних, економічних, соціальних та творчих інтересів молоді, а також поширення загальноєвропейських ліберальних цінностей.

«Ми глибоко переконані, що кожен громадянин безпосередньо або ж частково може долучитись до процесів державотворення. То ж в контексті нашої діяльності, ми працюємо в напрямі політичної освіти, яка передбачає ознайомчі візити до органів державної влади й проведення навчальних семінарів. Наразі у нашому кейсі чимало вдалих проектів, кооперацій та практично реалізованих європейських практик, про які ми Вам з радістю розповімо», – ідеться у дописі організаторів.

Усіх охочих, хто виявляє інтерес до громадської діяльності, політичної освіти, державних процесів, верховенства права, або ж просто у пошуках сприятливого клімату для самореалізації, запрошують на зустріч із «Європейською молоддю України».

Де: Чернівці, Центральна, 10, «Літературне кафе».
Коли: 5 січня, о 14:00 – 15:30
Телефон для зв’язку: +38 067 711 89 54 (Ярослав)

Для зустрічі необхідно заповнити реєстраційну форму тут:

Довідка.

European Youth of Ukraine – Всеукраїнська молодіжна громадська організація ліберального спрямування. Заснована 2007 року, співзасновники (у 2015 р.) і повні члени Національної молодіжної ради України, є членом міжнародних ліберальних організацій IFLRY – International Federation of Liberal Youth (з 2008р.) і European Liberal Youth (LYMEC) (з 2011р.).

На данном изображении может находиться: на улице

Коментарі