Новини

Приїжджайте до Чернівців. Із якими дорогами зустрінемо Новий рік. Фото

На головних дорогах міста вибоїни та розрите покриття. Проспект «плаває», а  вулиця Головна – у траншеях.

Бруд, калюжі, глибокі ями та вибоїни, чорний сніг перемішаний із піщаною сумішшю, якою посипають дороги взимку – такий вигляд мають центральні дороги Чернівців напередодні новорічно-різдяних свят.

Наша фотокореспондентка пройшлася центром міста та спостерігала, як перехожі обходять ріки з талого снігу та бруду, який нікуди не подівся із пішохідних зон. А водії автівок лавірують між вибоїнами та траншеями, які комунальники залишили розритими на зиму.

Найбільше обурення викликало у чернівчан стан пішохідного переходу на проспекті Незалежності. Тут люди могли хіба що переплисти його. Вони перестрибували через ріки, які утворилися на переході. Перейти дорогу біля перехрестя з вулицею Небесної сотні, не замочивши ноги, нереально.

«Щоб той Продан ноги собі зламав», – бурмоче жіночка, яка перестрибує калюжі на пішохідному переході на проспекті.

«Фотографуйте, фотографуйте, нехай бачать», – підтримують фотокореспондентку жінки та чоловіки, які намагаються перейти дорогу.

Вибоїни та траншеї на дорозі також на вулиці Головній. Зокрема, на ділянці від вулиці Сагайдачного до Центральної площі уздовж дороги залишили глибокі ями та траншеї. Сюди стікає вода та бруд від талого снігу.

Нагадаємо, з 3 листопада рух на ділянці проспекту Незалежності від вулиці Небесної Сотні до вулиці Героїв Майдану (кільце «Турист») реверсивний, тут триває капітальний ремонт.

Фото Ірини Болести

   

                       

 

Коментарі