Новини

Двоє чернівецьких каратистів представлятимуть Україну на чемпіонаті Європи в Данії

Вихованці спортклубу «Тай-Сен» перемогли на міжнародних змаганнях у Словенії.

Фото Євгена Мотовиліна

Двоє вихованців чернівецького клубу «Тай-Сен» здобули право представляти Україну на чемпіонаті Європи з карате серед юнаків, юніорів та молоді, що відбудеться у лютому 2019 року в Данії.

Максим Зрибнєв та Микола Мануїла забезпечили собі місце у збірній завдяки переможному виступу на міжнародних змаганнях «Trbovlje Open 2018» у Словенії, повідомляє «СпортБук».

16-річний Максим Зрибнєв переміг серед юнаків у категорії до 55 кілограмів («бронзу» здобув ще один чернівчанин Ігор Столока), а Микола Мануїла став кращим у категорії +76 кілограмів.

Ще один вихованець клубу «Тай-Сен» Павло Пентескул здобув «бронзу» у категорії до 61 кілограма. Серед молодших кадетів Марк Короткошейко став срібним призером у категорії -40 кілограмів. Тренери клубу «Tay-Sen» – Руслан Білоскурський та Євген Мотовилін.

Успішно на турнірі у Словенії виступили і вихованці СК «Лідер». Віктор Стефанюк серед молоді став срібним призером у категорії -60 кілограмів, а Андрій Заплітний – бронзовим призером серед юнаків у категорії -76 кілограмів. Тренери СК «Лідер» – Андрій Лазоренко та Олександр Пікулін.

 

Коментарі