Новини

Чотири громадських організації Чернівців підписали договір про спільну діяльність

Договір про співпрацю підписали «Буковинське громадське об’єднання батьків дітей з особливими потребами «Дитячі долоні», «Миле сонечко», Реабілітація молоді з особливими потребами «Любов, яка лікує» та «Особливі серед нас».

Чотири громадських організації Чернівців підписали договір про спільну діяльність. Про це у коментарі «Шпальті» розповіла керівниця громадської організації «Особливі серед нас» Тетяна Дяченко.

«Чотири громадських організації займаються питанням особливих – просто у кожної окрема специфіка. Тож ми вирішили об`єднатися, щоб працювати ефективно та скоординовано. Вчора договір про співпрацю підписали «Буковинське громадське об’єднання батьків дітей з особливими потребами «Дитячі долоні», «Миле сонечко», Реабілітація молоді з особливими потребами «Любов, яка лікує» та «Особливі серед нас», – сказала Тетяна Дяченко у коментарі «Шпальті».

За її словами, усі ці громадські організації уже давно співпрацюють.

«Відтепер завдяки офіційному підтвердженню нашої спільної діяльності ми зможемо швидше вирішувати якісь глобальні питання. Наприклад, коли батькам потрібно буде допомогти зі школою, чи надати психологічну підтримку, вони будуть знати, куди звертатися. Ми всі працюємо для особливих і заради них, ми йдемо в одному напрямку і завдяки нашій співпраці зможемо допомагати більшій кількості сімей у різних напрямках. Щиро сподіваємося, що зможемо бути корисними і особливим і їхнім сім’ям, освітянам і медійникам», – пояснила вона.

Коментарі