Новини

Історії успіху. У Чернівцях відбувся «Speaker Fest»

Ця подія зібрала чимало людей, які цікавляться історією успіху відомих чернівчан.

22 листопада у палаці «Академічний» відбувся «Speaker Fest», на якому своїми унікальними історіями ділились п’ятеро спікерів. Ця подія зібрала чимало людей, які цікавляться історією успіху відомих чернівчан. Модерувала захід власниця Західної маркетингової компанії Марина Кирилюк.

Першою виступила власниця пекарні «Чіабатта» Тетяна Дудкевич. Тетяна почала шукати своє призначення одразу після закінчення університету, уже тоді мала чітку мету, якої згодом вдалося досягти. За її словами, велику роль відіграє команда, саме вона є її родзинкою. Також Тетяна наголосила на тому, що важливо, коли ти не один, адже близькі допоможуть не впасти, коли будеш підніматись сходинками успіху.

«Мій меседж – треба тримати баланс у всьому. Не втратьте ту людину, яка полюбить вас без статків», – каже вона.

Наступним виступив засновник, співвласник ТМ «ЇDLO», співвласник «Proлаз Мотузкові парки» Іван Кисилиця. Він розповідав, як хобі стало його бізнесом. Зі своїм партнером – Сергієм Іван знайомий ще з університету. Вони разом створювали проекти і шукали спосіб їх реалізації.

«Партнерство – це круто, ви ділите прибуток, але й у вас є підтримка, коли хтось захворіє, інший підтримає», – каже Іван.

«Коли питають, що є моїм хобі, а що бізнесом, мені важко відповісти однозначно, бо одне переросло в інше».

Третім виступив засновник бренду «Papaya» Валерій Максименко. Він поділився історією розвитку свого бізнесу та розповів, як один магазин переріс в цілу мережу.

За словами Валерія, важливу роль у розвитку бізнесу відіграла його дружина. Саме вона допомагала з процесом створення і продажу одягу.

«Сміливі рішення приходять завжди, їх просто потрібно вчасно приймати».

Наступним свою історію успіху розказав режисер, засновник студії «Rebel Monkey Production» та співвласник студії «Boroda Cinema» Станіслав Пуздряк. Він зауважив, що створення «Boroda Cinema» було вдалим рішенням і разом з колегами їм вдалося захопити ринок. Станіслав відзняв фільм, який показали у восьми країнах світу, але який не дав жодного фінансового прибутку. Проте саме завдяки цьому фільму з’явився перший іноземний інвестор.

«Це стимулювало до подальшого розвитку: створення офісу, відкриття школи».

Останнім спікером був засновник ТОВ «Світ матраців» В’ячеслав Сохацький. Він власник понад 120 магазинів з продажу матраців. Його старт у сфері продажу цього атрибуту для сну був не зовсім вдалим, довелося брати чималий кредит. Але завдяки своїй наполегливості він досяг успіху.

«Головна зброя для здобуття тих речей, яких ви бажаєте, є у вашому серці», – каже він.

На запитання: «Який у вас найцінніший трофей?», він відповів так: «Це моя сім’я».

Ірина Болеста

 

 

Коментарі