Новини

Укрзалізниця додала нові функції при купівлі квитків з мобільного

Залізничні квитки відтепер можна зберігати у додатку Apple Wallet та вносити інформацію про поїздку до Google-календаря.

http://lviv1256.com

Укрзалізниця розширила можливості онлайн-сервісу купівлі залізничних квитків booking.uz.gov.ua для мобільних пристроїв. Придбані залізничні квитки відтепер можна зберігати в додатку Apple Wallet та вносити інформацію про поїздку до Google-календаря. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив керівник Укрзалізниці Євген Кравцов.

«Дві корисні функції додали до нашого онлайн-сервісу booking.uz.gov.ua: якщо ви працюєте з гаджетами на базі системи іOS – відсьогодні можна зберігати квитки у додатку Apple Wallet та автоматично вносити інформацію про поїздку до Google-календаря», –  написав Євген Кравцов.

Наразі пасажири можуть онлайн купити квитки на сайті booking.uz.gov.ua або через додатки, що працюють на базі системи іOS або Android.

Нагадаємо, «Укрзалізниця» тимчасово призупинила продаж квитків на поїзди далекого сполучення, які будуть відправлятися після 9 грудня 2018 року.

 

На які потяги можна придбати квитки онлайн:

Онлайн-квитки можна придбати на всі поїзди внутрішнього сполучення, окрім деяких додаткових. На додаткові поїзди та міжнародні поїзди, що курсують у сполученні з країнами СНД, пасажири в режимі онлайн можуть оформити й оплатити проїзд, після чого отримають бланк замовлення на електронну пошту, і його необхідно обміняти у залізничній касі на звичайний квиток. Також квитки через інтернет можна оформити на 31 регіональний поїзд і на міжнародні поїзди № 705 та № 715 Київ – Перемишль, № 751/752 Здолбунів – Холм, № 735/736 Одеса – Перемишль і № 753/754 Ковель – Холм.

 

 

 

Коментарі