Афіша, Новини

У Чернівцях усю ніч показуватимуть світову рекламу

На чернівчан чекають традиційний інтерактив, фотозони та розіграші.

7 грудня, о 20.00, в чернівецькому музично-драматичному театрі імені Ольги Кобилянської (Театральна площа, 1.) відбудеться «Ніч рекламожерів».

Як повідомляють організатори, цьогоріч на чернівчан чекає захоплива програма від пристрасного генія Жана Марі Бурсіко, яка дістала назву «Magic of Cinema Advertising».

«Окрім рекламних роликів, на Вас чекають традиційний інтерактив, фотозони, розіграші, знайомства, гарний час із друзями та безмежна кількість емоцій», – йдеться у повідомленні.

Квитки можна придбати у касах драмтеатру.

Gepostet von Ніч Рекламожерів в Чернівцях am Dienstag, 6. November 2018

Довідка

«Ніч Рекламожерів» – подія, яка вже понад 40 років доводить усьому світові, що реклама нічим не поступається кіномистецтву із властивими йому екшном, напругою, екзотикою, захмарною кількістю гумору, непередбачуваними поворотами, дотиками романтики, драми та виключного відчуття прекрасного.
Це одна з найвизначніших подій у світі реклами, заснована колекціонером рекламних роликів Жаном Марі Бурсіко. У колекції представлена трьохсотлітня історія реклами – від братів Люм’єр (ролик мила Sunlight, 1898 р.) до комп’ютерної графіки наших днів. Вона може похвалитися творами таких іменитих режисерів, як Федеріко Фелліні, Жан-Люк Годар, Вітторіо де Сіка, Роман Поланскі, Микита Міхалков і багатьох інших. Програма змінюється щороку та демонструється по всій Земній кулі. Колекціонер найбільш вражаючих роликів Жан Марі Бурсіко вже 38 років ділиться із 80 країнами світу перлами рекламного мистецтва, що він збирає усе своє життя.
– Більше 1 млн роликів у колекції 80 країн.
– Під колекцію виділений цілий замок у Швейцарії.
– Від 10 000 до 20 000 нових роликів щороку.
-Дві номінації у Книзі рекордів Гіннеса.

Коментарі