Новини

Як у БДМУ святкували День студента. Фото

Під час концерту 93 студенти БДМУ отримали нагороди.

15 листопада у Буковинському державному медичному університеті відбулися урочистості та святковий концерт з нагоди Міжнародного дня студентів.

Зі святом присутніх привітав професор, ректор БДМУ Тарас Бойчук, який відзначив вагомий внесок студентства у розвиток навчального закладу. Також до слів привітання та вручення нагород долучилися представники обласної ради.

Під час концерту 93 студенти БДМУ отримали нагороди: за сумлінне ставлення та відмінні успіхи у навчанні, активну участь у роботі студентського наукового товариства, органів студентського самоврядування, художній самодіяльності та ін. Після нагородження глядачів чекав неймовірний сюрприз від викладачів, які разом із студентами презентували мистецький театралізований перформенс «Дискотека з викладачами».

«Мені подобається навчатися в цьому університеті. Хоча буває по-всякому. Іноді дуже важко навчатися, проте завжди є мотивація йти далі. Я отримую задоволення від навчання і від громадської діяльності у БДМУ», – розповіла у коментарі «Шпальті» студентка 5 курсу Анастасія.

Ірина Болеста

Коментарі