Афіша, Новини

Кубок Буковини 2018. У Чернівцях відбудуться молодіжні змагання зі скелелазіння

Традиційні змагання зі скелелазіння серед учнівської та студентської молоді проходитимуть на скелелазному тренажері Чернівецького обласного клубу скелелазіння та альпінізму «Буковина». 

 

Змагання зі скелелазіння «Кубок Буковини 2018» проводитимуть з 17 листопада по 22 грудня на скелелазному тренажері  Чернівцького обласного клубу скелелазіння та альпінізму «Буковина» (що у приміщенні спортзалу ЗОШ №5 за адресою: м. Чернівці, вул. Л. Українки, 1.

Змагання проводить Чернівецький  обласний клуб скелелазіння та альпінізму «Буковина» за підтримки Чернівецького обласного центру туризму краєзнавства та екскурсій учнівської молоді.

Взяти участь у змаганнях можуть  особи не молодші шкільного віку, які сплатили стартовий внесок та пройшли інструктаж з техніки безпеки (за дітей до 16-ти років відповідальність несуть тренери, представники команд або батьки) та команди навчальних закладів (команди має містити не менше ніж по одному хлопчику і одній дівчинці)

Змагання проходитимуть у вигляді фестивалю. Кожній команді буде запропановано 3 маршрути різної складності і контрольний час на проходження маршрутів двома учасниками команд – хлопцем і дівчиною. Церемонія нагородження переможців у індивідуальному та командному заліках відбудеться 22 грудня 2018 р. об 11:00 за місцем проведення змагань.

Попередні заявки приймаються за телефоном – (050)5498296, повідомляє сайт extreme.cv.ua.

Коментарі