У Чернівцях вперше стартував ARTMEDIASCHOOL. Фото

Це унікальний навчально-практичний курс з оволодіння навичками продакшну в сфері нових медіа від ведучих професіоналів та практиків галузі.

Уперше за сприяння Українського культурного фонду у Чернівцях стартував ARTMEDIASCHOOL. У рамках проекту усім охочим презентують «Медіа-інтенсив і курс майстер-класів «Сам собі продюсер».

Це унікальний навчально-практичний курс з оволодіння навичками продакшну в сфері нових медіа від ведучих професіоналів та практиків галузі. Медіа-інтенсив розрахований на широку аудиторію. У ARTMEDIASCHOOL усі, хто хоче стати журналістами, фотографами, операторами та сценаристами, зможуть заглянути на внутрішню кухню сучасних медіа. А також дізнатися про перспективи розвитку вітчизняних кіно- та телеіндустрій від ведучих та іменитих кіномитців і професіоналів сучасного телебачення.

7 листопада ЧНУ ім. Юрія Федьковича відбулися урочисте відкриття та презентація школи та спікерів майстер-класів.
Відкрив курс український актор, сценарист, режисер, продюсер, заслужений діяч мистецтв України, доцент кафедри телережисури Національного університету театру, кіно і телебачення імені І. Карпенка-Карого, член Національної спілки кінематографістів України Василь Вітер. Упродовж всього майстер-класу відомий режисер презентував учасникам медіа-інтенсиву відео-роботи своїх студентів, зокрема, «Васюта» та «Як Шевченко роботу шукав».

Фото Євгенії Калюжки

Залишити відгук