Новини

«Оскар». Одеський театр зіграв у Чернівцях мюзикл з елементами джаз-року та фанку

Упродовж вистави глядачі спостерігали за божевільним калейдоскопом подій та смішних ситуацій.

У Чернівцях триває ХІІІ фестиваль комедії «Золоті оплески Буковини». 29 жовтня Одеський академічний театр музичної комедії ім. М. Водяного на сцені чернівецького муздрамтеатру імені Ольги Кобилянської презентував мюзикл «Оскар», за однойменною п’єсою Клода Маньє (музика Марка Самойлова). Музичний супровід вистави – з елементами джазу, джаз-року та фанку – яскраво створив естрадно-симфонічний оркестр музичної комедії.

Головну роль Бертрана Барньє у виставі виконує народний артист України Володимир Фролов. Його дружину – мадам Барньє – зіграла Вікторія Фролова.

За сюжетом Бертран Барнье дуже сильно любить свою дочку Колетт і всіляко намагається не тільки захистити її від труднощів житті, але й хоче забезпечити їй безтурботне життя. І от одного ранку до будинку Барнье приходить хлопець, який вимагає збільшення до виплати, аргументуючи це тим, що він закоханий і хоче одружитися з його дочкою. Після невеличких суперечок вони все ж таки домовляються. А далі розпочинаються перипетії, непорозуміння з різними валізками, коштовностями і грошима і знайомством Барньє із позашлюбною дочкою. Врешті все завершується щасливим хеппі-ендом.

Загалом, «Оскар» – захоплююча французька комедія, божевільний калейдоскоп подій та смішних ситуацій. З першої хвилини вистави і до фіналу глядачі мали можливість динамічно прожити кумедну історію та повчитися легкості, з якою вміють ставитися до найскладніших життєвих ситуацій французи.

Альона Чорна

Фото Євгенії Калюжки

Коментарі