Новини

Буковинського волейболіста визнали кращим гравцем міжнародного турніру

Ним став капітан Збірної України Крістіан Присакар з Новоселиці.

fvu.in.ua

Буковинця, капітана збірної України Крістіана Присакара визнали кращим кравцем змагань міжнародного турніру пам’яті Олександра та Юрія Сапегів серед юнаків і дівчат 2002 р.н. і молодших, який відбувся у білоруському місті Гродно. З метою якнайкращої підготовки до чемпіонату EEVZA, за сприяння спільних зусиль ФВУ і профільного Міністерства, участь у цих змаганнях взяли українські збірні юнаків U-15 і дівчат U-14. Про це повідомляє прес-служба ФВУ.

Наші хлопці продемонстрували гарну командну гру. Підопічні Ігора Альохіна впевнено переважали своїх опонентів, і на шляху до вирішального поєдинку з однаковим рахунком 3:0 здолали обидві команди з Гродно, другу команду з латвійського міста Даугавпілс та збірну Литви U-15.

«Доля головного трофею вирішувалася у протистоянні «синьо-жовтих» із спортсменами першої команди Даугавпілса. Останнім на цьому турнірі нарешті вдалося виграти в українців один сет. Але не більше. Наші юнаки знову перехопили ініціативу й довели матч до перемоги – 3:1, тим самим забезпечивши собі перше місце», – йдеться у повідомленні прес-служби.

Кращим гравцем змагань визнали капітана збірної України Крістіана Присакара, який отримав спеціальну відзнаку. До речі, Крістіан родом із села Ванчиківці Новоселицького району.

fvu.in.ua

 

Коментарі