Новини

Нелегальні перевізники. Оштрафували водіїв, які без дозволу перевозили людей на Буковині

Працівники Укртрансбезпеки перевіряють перевізників.

8 нелегальних перевізників, котрі здійснювали свою діяльність поза межами правового поля, виявили працівники Управління Укртрансбезпеки у Чернівецькій області. На порушників за місяць наклали понад 140 тисяч гривень штрафів. Про це повідомляють у прес-службі ОДА.

За інформацією Управління Укртрансбезпеки у Чернівецькій області, за вересень 2018 року фахівці перевірили 1893 транспортні засоби та провели низку заходів, зокрема виявили 138 порушень щодо дотримання автоперевізниками Положення про робочий час та час відпочинку водіїв автотранспортних засобів, склали 234 акти за порушення законодавства про автомобільний транспорт під час перевезення пасажирів та вантажів автомобільним транспортом, склали 30 актів за перевищення транспортними засобами нормативних вагових параметрів, нарахували плату за проїзд великовагових та (або) великогабаритних транспортних засобів автомобільними дорогами загального користування на суму 1217,67 євро, наклали штрафних санкцій на суму 143 650 грн., з яких до Державного бюджету перерахували 140 080 гривень.

Як повідомив у коментарі «Шпальті» заступник керівника управління Укртрансбезпеки Василь Косован, їхні працівники щодня здійснюють контроль за пасажирським транспортом: це автобуси та таксі. Зокрема, мають три екіпажі, які контролюють перевезення у межах області та на постах при в’їзді в область.

 

 

Коментарі