Новини

Понад сто байкерів з різних районів Буковини приїхали до Чернівців

На зібрані кошти байкери придбали Сторожинецькому інклюзивно-ресурсному центру телевізор, пилосос та систему відеоспостереження.

20 жовтня понад сто байкерів з різних районів Буковини зібралися у Чернівцях перед закриттям мотосезону. Учасники продемонтрували глядачам свої вміння та влаштували справжні показові виступи з трюками.

«Цього року на закриття фестивалю приїхало 137 мотоциклів, на десять більше, ніж було на відкритті. Зібралися, щоб отримати задоволення, поспілкуватися, поїздити містом та заявити про себе. Нас є багато, і ми існуємо. Ще на відкритті ми вирішили зібрати кошти для Сторожинецького інклюзивно-ресурсного центру. Цього року ми зібрали 31 тисячу гривень, внески були добровільними», – розповідає учасник закриття мотосезону Павло Польовий.

Мотолюбителі передали для Сторожинецького інклюзивно-ресурсного центру телевізор, пилосос, систему відеоспостереження та кошти, які залишилися

Також на площі організували справжню виставку мототехніки, після чого мотоциклісти продемонстрували своє вміння керувати двоколісним транспортом та довго катали майданом усіх охочих.

Організували закриття мотосезену Володимир Кравчук та Руслан Коломієць.

Фото Анастасії Бойчук

Коментарі