Афіша, Новини

У Чернівцях відбудеться виставка-розпродаж художника-знавця сакральних символів

Віктор Маркович – професійний художник із 20-річним стажем, викладач Міжнародної Академії Біоенерготехнологій – Мабет ЧФ та Ізостудія «Магія Творчості».

Фото: Leonardo Yip

28 жовтня, о 12:00, відбудеться виставка-розпродаж авторських картин Віктора Марковича за адресою вулиця Пилипа Орлика (колишня Гайдара, 9-А, 1 поверх).

«У людей, які займаються будь-яким видом творчості впродовж тривалого часу, виникає бажання поділитись з тими, хто зможе отримати естетичне задоволення від споглядання на творіння автора. І справа не у схваленні більшістю намальованих образів на полотні, а в розкритті глибинної суті, зашифрованих посилів та сакральних символів, які пронизують кожну роботу від моменту задуму і аж до матеріального втілення», – розповідають організатори.

Такої думки дотримується професійний художник із 20-річним стажем, знавець сакральних символів – Віктор Маркович, викладач Міжнародної Академії Біоенерготехнологій – Мабет ЧФ та Ізостудія «Магія Творчості».

«Якщо для Вас картина не лише частина інтер’єру квартири чи будинку, офісу чи студії, а й двері до внутрішнього Світу, який прагнете збагатити, наповнити та розкрити – запрошуємо на виставку–розпродаж сакральних авторських картин Віктора Марковича», – запрошують організатори.

Зразки картин художника можна переглянути тут.

 

Коментарі