Новини

Школа успіху. Чого навчали активну молодь у Чернівцях

Відбувся проект «Школа успіху. Чернівці» за сприяння фіналістки «Школи успіху» фонду Кличка – чернівчанки Софії Король.

 

30 соціально-активних підлітків взяли участь у проекті «Школа успіху. Чернівці», який відбувся у приміщенні Чернівецької обласної універсальної наукової бібліотеки ім. М. Івасюка, з метою надихнути молодь бути активними у своєму регіоні і працювати над розвитком власних проектів. Проект відбувся за сприяння фіналістки «Школи успіху» фонду Кличка – чернівчанки Софії Король.

Організувати захід у нашому місті допомагали сім волонтерів – випускників проекту минулих років. Для учасників організували цікаві та корисні лекції.

Під час проекту випускниця всеукраїнського етапу проекту «Школа успіху» 2018 року, організатор регіонального етапу в місті Миколаїв, художниця, тренер хореографії, переможець міжнародних конкурсів Валерія Чоловська поділилась своєю історією успіху. Представниці товариства «Червоного хреста України» показали майстер-клас з надання першої медичної допомоги. Волонтерка з Корпусу Миру (м. Коломия) Ханна Курсі розповіла про табори Корпусу Миру, які допомагають у розвитку особистості. Майстер-клас з ораторського мистецтва провела ведуча «Доброго ранку, Буковино!» на телеканалі Буковина – Діана Пожар. Представник Чернівецького осередку Федерації дебатів України Марина Величко пройшла з учасниками базовий курс в основ тайм-менеджменту.

Також на проект завітали ментори фонду Кличко: Софія Челнокова та Юлія Ткачук, котрі провели лекції на теми: «Віра у себе та саморозвиток» і «Піар та реклама».

Довідка

«Школа успіху» — це безкоштовна освітня програма для молоді 14−17 років покликана розвивати актуальні для XXI століття навички, серед яких — креативне мислення, лідерство, продуктивність, підприємницькі здібності, інформаційна грамотність тощо, та допомагає розкрити потенціал активної молоді і скерувати її енергію для пошуку власного «Я», стати лідерами та працювати над розвитком України та свого регіону.

 

Коментарі