Новини

Опалювальний сезон у Чернівцях розпочнеться із 22 жовтня

Відповідне розпорядження підписав секретар Чернівецької міської ради Василь Продан.

unsplash.com

Від понеділка, 22 жовтня, у Чернівцях розпочнеться опалювальний сезон 2018-2019 років у будівлях соціальної сфери: дошкільних, навчальних закладах, лікарнях, поліклініках тощо та в будівлях житлового і нежитлового фонду.

Відповідне розпорядження підписав секретар Чернівецької міської ради Василь Продан. Про це повідомляє офіційний сайт Чернівецької міської ради.

Як повідомив у коментарі «Шпальті» керівник МКП «Чернівцітеплоенерего» Олександр Меленчук, наразі до подачі тепла на підприємстві усе готове. Тривають роботи з налаштування мереж.

Щодо тарифу на теплопостачання, то він не змінився. Чернівчани, які мають у квартирах централізоване опалення, платитимуть за  тепло із дня подачі теплоносія у житло.

«Там, де є прилад обліку тепла, оплата буде по факту за показами лічильника, де його немає – вирахуємо за формулою», – зазначив Олександр Меленчук.

Наразі у Чернівцях лічильниками обліку тепла оснащено 90% житлових будинків.

Нагадаємо, торік у Чернівцях діяла міська програма з оснащення будинків приладами обліку тепла. З бюджету міста було оплачено 80% за прилад обліку, мешканці платили 20%. Цього року за прилади обліку доведеться заплатити 100% вартості, – каже керівник Чернівцітеплоенерго.

 

Коментарі