Новини

«Океани». На Театральній площі показали сцену з майбутньої вистави особливого театру

Для щойно народженого особливого театру влаштували зйомки в одній із сцен фільму разом з талановитою юною балериною з Німеччини.

У Чернівцях стартував ще один цікавий проект для особливих. Як раніше писала «Шпальта», німецькі документалісти знімають кіно про українців у Чернівцях. Це буде стрічка про людські емоції, журналістику, війну та нову генерацію українців, які хочуть змін у своїй країні, а діти – це саме та нова генерація.

Для щойно народженого особливого театру закордонні гості влаштували зйомки в одній із сцен фільму разом з талановитою юною балериною з Німеччини.

«Завдяки цьому зафільмувалося зародження справжньої інклюзії в Чернівцях. Там не було різниці і поділу на діагнози, вік, мовного бар’єру, бо було позитивно і природно. Не було дублів і повторів, все відбулося загадково швидко. Особливі спробували себе у ролі акторів фільму. Дякуємо сценаристу фільму Corinna Gerhards і всій її команді», – написала на своїй сторінці у Фейсбуку Тетяна Дяченко.

Спільно з театром анімації Івана Бутняка та маленьким акторам гуртка «Театр анімації» Чернівецького міського палацу дітей та юнацтва під керівництвом Катерини Бутняк за підтримки ГО «Любов, яка лікує» показали одну сцену з майбутньої вистави особливого «Океани». Прем’єра цієї вистави відбудеться у день Святого Миколая, 19 грудня, о 17: 00 в Палаці «Академічний».

Фото Кирила Маслюченка

Коментарі