Новини

Чернівчани обговорять проект «Інтегрованої концепції розвитку Чернівців 2030»

Проект реалізовують спільно з урядами Німеччини та Швейцарії.

8 жовтня у ратуші відбулась робоча зустріч секретаря Чернівецької міської ради Василя Продана з представниками проекту «Інтегрований розвиток міст в Україні». Серед них, зокрема, директор проекту Матіас Брандт, консультант проекту Міхаель Енгель, провідний фахівець з інтегрованого урбаністичного розвитку міста Чернівців Рудольф Граф, керівник проектного офісу в Чернівцях Іван Костюк, асистент проектного офісу в Чернівцях Іванна Москалюк.

Від Чернівецької міської ради у зустрічі також взяли участь заступник міського голови Володимир Середюк, начальник відділу інвестицій та міжнародних зв’язків Сергій Нежурбіда та начальник відділу економічного розвитку громади Світлана Хімійчук.

Фото з офіційного сайту Чернівецької міської ради

Під час зустрічі обговорили попередній проект «Інтегрованої концепції розвитку Чернівців 2030» для підготовки його до публічного обговорення та подальшого затвердження. Також сторони обговорили подальші шляхи співпраці, повідомляє офіційний сайт Чернівецької міської ради.

Довідка. Проект «Інтегрована концепція розвитку Чернівців 2030» реалізовують спільно з урядами Німеччини та Швейцарії. Принципами концепції є поліцентричність, компактність, багатофункціональність, людиноцентричність, екологічність, безпека, добросусідство Чернівців. Також це місто із сильним громадянським суспільством, де підтримуються ініціативи мешканців.

Коментарі