Новини

У Чернівцях уперше відбувся професійний турнір К-1 за титул чемпіона України

Представники БК «Тигр» стали чемпіонами України з кікбоксингу за версією UPMAA.

Вперше у Чернівцях відбувся професійний турнір К-1 за титул чемпіона України. Представники БК «Тигр» стали чемпіонами України з кікбоксингу за версією UPMAA. Як повідомили  організатори заходу, в турнірі, окрім буковинців, брали участь спортсмени з Львівської, Київської, Хмельницької та Івано-Франківської областей.

Організатори змагання кажуть, що втілити ідею проведення турніру змогли за три тижні. Турнір проводили у три етапи. Хлопці боролися за пояс чемпіона України з кікбоксингу К-1 за версією українсько-польської федерації UPMAA. Змагалися і учасники з нашого міста, які є представниками Бійцівського клубу (БК «Тигр»).

У ваговій категорії – 57 кг, перемогу одержав чернівецький боєць – Василь Яким’юк, який зустрівся з представником Івано-франківського клубу «Booster» – Станіславом Зорієм (чемпіон світу з тайського боксу 2018 року). Роздільним рішенням суддів представник БК «Тигр» став чемпіоном України з кікбоксингу за версією UPMAA.

У ваговій категорії – до 71 кг, вкотре тріумфував наш боєць БК «Тигр» Денис Левицький. Одноголосним рішенням суддів він здолав сильного суперника Івано-франківського клубу «Booster» – чемпіона світу з кікбоксингу 2013 року, срібного призера чемпіонату світу з тайського боксу 2018 року Ярослава Волошина.

Подивитися турнір прийшли близько 500 гостей.

У організаторів події (підрозділу швидкого реагування «Тигр» та розважального клубу «Egoist Palace») вже є плани щодо наступного такого заходу у Чернівцях

Партнерська публікація

Коментарі