Новини

Синоптик попереджає про заморозки на Західній Україні

Головна прогностична новина – заморозки.

Фото: Caleb Stokes

25 вересня у Чернівцях хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вдень невеликий дощ. Вітер північно-західний, 7-12 метрів за секунду, пориви 17-22 м/с. Температура повітря вночі 5-7 градусів тепла. Вдень 10-12 градусів тепла, повідомляє чернівецький гідрометеорологічний центр.

Також у найближчу ніч на Заході України ймовірні заморозки, повідомляє на власні сторінці у Facebook головний синоптик Наталія Діденко.

«У ніч на середу поширяться місцями у більшості областей України. Бо в середу із Атлантики підтисне антициклон із дивним ім‘ям Schorse. Антициклон вимете опади й хмарність з України, прожене циклон, а тоді ясне небо сприятиме утворенню заморозків».

Окрім цього, 25 вересня втримається волога погода, дощі будуть переважно невеликі, а подекуди й просто обмежиться хмарністю. У Карпатах ймовірний мокрий сніг. Північно-західний вітер скрізь буде рвучким, до штормових поривів.

«Найпривабливішим синоптичним днем очікується п’ятниця, 28 вересня, – сонечко і +20 градусів», – зазначає головний синоптик.

Захищайтеся від заморозків і пам`ятайте, що після холодного періоду завжди приходить теплий – як не атмосферний, то комунально-батарейний.

 

 

 

 

Коментарі