Без категорії

Чернівчанка створила серію поштових листівок нічного міста

На створення та друк листівок пішло два місяці.


Чернівчанка Антоніна Вишневська створила серію поштових листівок нічного міста. Ідею з листівками виношувала три роки, але через роботу над книгою «Чернівці в деталях», дещо відклала цю задумку. 

«Я часто подорожувала Україною та за її межами. Бувала і в поштових відділеннях чи просто у книгарнях. Листівки завжди привертають увагу туристів. Це вже готові фото того міста, де перебуваєш і хочеться зберегти на згадку найцікавіші кадри. Але помітила, що Чернівці не мають поштових карток з відображенням нічного міста, так як це є за кордоном», – розповіла Антоніна у коментарі «Шпальті».

Любов Антоніни до фотозйомок нічних Чернівців дала можливість їй показати місто в іншому світлі і ракурсі.

«Нічні фотографування завжди супроводжуються пригодами і доланням перепон, іноді підкорення висоти. Хотілося передати цю енергію та інше бачення Чернівців. Тому і вирішила поєднати фото з поштовими листівками, щоб наше місто побачили у всьому світі в іншому світлі», – каже Антоніна Вишневська.

На створення та друк листівок пішло два місяці.

«Сьогодні здійснилася ще одна мрія – і вже готові листівки тримаю у руках. Загалом у комплекті 20 #Post_card. Символічна подія для 22 вересня, оскільки саме цього дня у 1869 році перші в світі поштові листівки побачили світ в Австрії. Отож, хто має бажання придбати листівки до презентації, вони будуть у книгарнях разом із книгою «Чернівці в деталях», – розповіла вона. 

Антоніна каже, для неї дуже символічно, що листівки з’явилися напередодні Дня міста, вони можуть стати чудовими подарунками, як для чернівчан, так і для гостей нашого міста.

Фото Антоніни Вишневської

 

 

Коментарі