Новини

У турнірі з футболу Меморіалу Гусіна у Путилі – відзначився чернівецький «Довбуш»

Відбувся V турнір пам’яті видатного українського футболіста з буковинськими коріннями Андрія Гусіна.

 

V турнір пам’яті видатного українського футболіста з буковинськими коріннями – колишнього гравця «Динамо» (Київ) і збірної України Андрія Гусіна, відбувся у Путилі 15 вересня. Змагання провели на стадіоні «Карпати», який нині носить ім’я Андрія Гусіна.

Цьогоріч у турнірі взяли участь чотири дорослі та три юнацькі команди. Дорослі грали за олімпійською системою, юнаки – за коловою, – передає sportbuk.com.

Переможці турніру – чернівецька команда УСК «Довбуш», вперше взяла участь у Меморіалі.

«Ми на цьому турнірі вперше і для нашої команди за честь взяти участь у ньому. Організація турніру була на високому рівні, учасники – гідні команди. У півфіналі ми обіграли чемпіонів минулорічних змагань з результатом 1:0,  а в фіналі зіграли з представником ФК «Вижниця» з результатом 3:1, і здобули перемогу. Сподіваємося, нас й надалі будуть запрошувати на подібні турніри», – розповів у коментарі «Шпальті» головний тренер УСК «Довбуш» Олександр Ставчанський.

До слова, чернівецький клуб «Довбуш» заснований ще у 1920 році. У 2020-му клуб відсвяткує 100 років з дня створення.

 

Результати Меморіалу Андрія Гусіна 2018:

Дорослі
Півфінал
Довбуш (Чернівці) – Путила – 1:0
ШК. ВАЛ (Чорнівка, Новоселицький) – Вижниця – 0:2 (за рахунку 0:1 у першому таймі новосельчани не реалізували пенальті).
За 3 місце
ШК. ВАЛ – Путила – 1:0 (путильчани на останніх секундах не реалізували пенальті)
Фінал
Довбуш – Вижниця – 3:1

Дитячі змагання (2003 р.н. і молодші).
Банилів (Вижницький район) – Путила – 3:1, Новоселиця – Банилів – 0:0, Путила – Новоселиця – 1:0 (матч завершили достроково через град).
1. Банилів. 2. Путила. 3. Новоселиця.

 

 

Коментарі