Ініціативи, Новини

У Чернівцях запрацювала Українська академія лідерства

Студенти нового осередку разом нанесли на карту УАЛ нове місто.

8 вересня на один осередок Української академії лідерства стало більше — студенти нового осередку разом нанесли на карту УАЛ нове місто – Чернівці.

«8 вересня офіційно запрацював чернівецький осередок Української академії лідерства. Далі студентів чекає чотириденна поїздка в Карпати. З 12 вересня студенти повернуться в Чернівці та почнуть навчання тут», – повідомив директор з комунікацій УАЛ Ярема Дух.

Читайте також: Виховати молодь, яка змінить країну. Інтерв’ю з випускниками Української академії лідерства.

«Ми рухаємося вперед і наша мрія, щоб осередки Української академії лідерства запрацювали в кожній області, з кожним днем стає реалістичною. Віримо, що УАЛ Чернівці стане потужним рушієм змін в місті та області» , — ідеться у повідомленні УАЛ у Фейсбуку.

Українська академія лідерства – це 10-місячна освітня програма розвитку для випускників шкіл, віком від 16 до 18 років. Навчання триває шість днів на тиждень, а студенти проживають у кампусах Академії. Програма допомагає молоді знайти своє призначення, пізнати країну та світ, усвідомлено обрати майбутню професію та розкрити лідерські якості. Осередки академії діють в Києві, Миколаєві, Полтаві, Харкові та Львові.

«Студенти УАЛ-2019 почнуть творити нову історію Чернівців, розвиваючи у місті осередок молодіжної активності та лідерства», – ідеться на сайті УАЛ.

 

Коментарі