«Твій погляд, Чіо-Чіо-сан». Любка презентував у Чернівцях свою нову книгу

Модерував захід Олександр Бойченко.

У третій фестивальний день MERIDIAN CZERNOWITZ у Центральному палаці культури відбулась презентація нової книжки українського письменника Андрія Любки «Твій погляд, Чіо-Чіо-сан».

Модерував захід Олександр Бойченко. Упродовж презентації Андрій Любка зачитав декілька сторінок із нової книги та розповів про сюжет психологічного трилеру про Україну.

За сюжетом книги, п’яний суддя на пішохідному переході збиває на смерть молоду жінку і, ясна річ, без особливих зусиль уникає покарання. Але чоловік збитої – не з тих, кого можна купити чи залякати, він краще втратить усе, та відомстить.

Як зауважує Андрій Любка, йому «завжди подобались книжки, в яких автор створює цілий світ, переконує в його справжності, а на останніх сторінках розбиває все це на друзки – і читач залишається приголомшеним несподіваним поворотом подій».

«Три довгих роки я писав цей роман– додає Андрій Любка– разом із героєм переслідуючи його ворога, западаючи з ним у депресії і радіючи його успіхам. Чому детектив? Щоб мені цікавіше було його писати, а читачам – читати».

Фото Юлії Драган

Залишити відгук