Новини

Рік без Володимира Карагяура. Містян запрошують помолитися за чернівчанина

Рівно рік тому журналіст потрапив у жахливу ДТП.

Фото Юлії Драган

6 вересня 2017 року у жахливій ДТП на Рівненщині загинули четверо людей, серед них був і чернівчанин, журналіст  та політолог 33-річний Володимир Карагяур. 

Читайте також: Він завжди був скрізь. У Чернівцях відбувся вечір пам’яті Володимира Карагяура. Фото

Сьогодні Володимира згадують його близькі та друзі. Нині, о 18:30 на службі в костелі Воздвиження Всечесного Хреста усі небайдужі можуть приєднатися до молитви за Володю.

«Вже рівно рік, як Володя пішов, але не пішов ні на мить. Дуже прошу сьогодні згадати його з теплом і добром, щоб він знав, що думаємо, пам’ятаємо і любимо. Найбільше прошу, не забувати його. Він ніколи не забував ні про кого. Я захоплювалась його любов’ю до людей і його вмінням приймати всіх такими, якими є. Він ніколи нікого не засуджував і не пліткував. Бажаю й кожному з нас цього навчитися, собі найпершій дуже бажаю, бо чулася завжди душею меншою за нього. Любити життя, як він любив і проживати його щосекунди, смакуючи, як дар.

Якщо раптом хтось хоче приєднатися до молитви за Володю, планую бути сьогодні, тобто 6 вересня о 18.30 на службі в костелі Воздвиження Всечесного Хреста (той, що з сонячним годинником)», – написала на своїй сторінці у Facebook письменниця Христя Венгринюк.

«І коли я казала: «Вова, що це робиться зі світом? Куди ми котимось?», він відповідав: «Ну, Ір, насправді, ми живемо в дуже важливому часі і життя, як ніколи, ЦІКАВЕ. Спостерігай». Казав, болгарською «душе моя» – найкрасивіше звертання до дорогих людей. Ти так щедро собою ділився. Пам’ятаємо тебе, шалений мрійнику», – пише культуртрегер Ірина Вікирчак.

Влітку його друзі та батьки збиралися у Целанівському центрі, аби згадати, яким був Володимир. Тоді письменниця і подруга Христя Венгринюк читала твори відомих письменників, присвячені Володимиру… Присутні переглядали його світлини, пили вино, яке він так любив, і розповідали історії про Володимира: смішні та зворушливі.

 

 

Коментарі