Новини

Як виглядатиме стадіон «Буковина» після реконструкції, визначать на конкурсі

Конкурсні проекти прийматимуть до 16 жовтня.

Департамент містобудівного комплексу та земельних відносин Чернівецької міської ради оголосив відкритий архітектурний бліц-конкурс на кращу проектну пропозицію реконструкції спортивної арени та плавального басейну КСОП «Буковина» на вулиці Гузар, 1.

«Розробка проекту – це перший і один з найважливіших етапів реконструкції. З точки зору футбольного використання стадіону, ми хочемо, щоб був підігрів поля, сучасна система поливу газону, накриті трибуни та відповідне освітлення. Водночас для потреб обласної федерації плавання необхідне облаштування басейну, а федерації легкої атлетики – восьми якісних бігових доріжок», – сказав у коментарі «Шпальті» директор комунального спортивно-оздоровчого підприємства «Буковина» Ігор Наболотний.

Учасниками Конкурсу можуть бути окремі архітектори або їхні колективи, що мають відповідну освіту та кваліфікаційний сертифікат. Автори трьох найкращих проектів отримають грошову винагороду – 25000, 15000 і 10000 гривень відповідно.

Для участі в Конкурсі автор (авторський колектив) має оформити заявку у вигляді письмової заяви (звернення) про наміри взяти участь у Конкурсі із зазначенням прізвища, імені, по батькові автора (авторського колективу), поштової та електронної адреси, контактного номера телефону.

Конкурсні проекти прийматимуть до 16 жовтня в департаменті містобудівного комплексу та земельних відносин за адресою: місто Чернівці, вулиця Богдана Хмельницького, 64 А.

 

 

Коментарі