Новини

Чернівецька міська рада восени планує запустити новий офіційний веб-сайт

Портал має відповідати на прості запитання користувачів.

Чернівецька міська рада планує цієї осені запустити новий офіційний веб-сайт. Про це під час звіту повідомила начальниця відділу комп’ютерно-технічного забезпечення міськради Тетяна Лебухорська. Після аналізу нинішнього сайту зрозуміли, що він складний для звичайних користувачів і орієнтований на людей, які повинні розуміти, як працює міська рада.

«Насправді більшість користувачів шукають відповіді на прості запитання. Наприклад, як отримати довідку, як оформити субсидію, де можна оформити закордонний паспорт. Для цього користувачу не потрібно знати, який департамент займається тим чи іншим питанням», – сказала Тетяна Лебухорська.

За її словами, новий офіційний веб-портал стане місцем, де чернівчани знаходитимуть відповіді на свої запитання. Упродовж минулого і на початку цього року розробили детальний дизайн сайту, вже готові макети практично кожної сторінки.

Також планують завершити розробку єдиної бази місцевих нормативних документів, в якій, зокрема, можна буде побачити будь-яке рішення міськради в актуальному стані.

Нагадаємо, раніше Тетяна Лебухорська повідомила, що написала заяву на звільнення за власним бажанням.

 

 

Коментарі