Без категорії

У виїзному матчі «Буковина» перемогла «Ниву». Відео

Гра завершилась з рахунком 2:0 на користь чернівчан.

У другому турі друголігової першості України чернівецька футбольна команда «Буковина» переграла на виїзді команду «Нива» з Тернополя. Про це повідомляє видання «ЧернівціСпорт».

Вже на 24 хвилині зустрічі м’яч опинився у воротах «Ниви». Штрафний з правого флангу виконував Руслан Луцик, гравець тернопільської команди зумів головою вибити м’яча зі штрафного майданчику. Зрештою, м’яч потрапив до Романа Кузіва, який і завдав влучного удару. 

Під кінець першого тайму «Буковина» отримала чисельну перевагу. З поля вилучили капітана «Ниви» Костянтина Пікуля.  На 76 хвилині гри атака за участю Антона Батрака та Євгена Заїченка завершилася результативними діями Александру-Васілє Мунтяна, який вийшов на заміну. 

 Відтак, вже у доданий арбітром час другу жовту картку отримав центральний захисник «Буковини» Олександр Віксич. Тепер Олександр не зможе допомогти чернівецькій команді у матчі з командою «Черкащина-Академія».  «Буковина» святкувала перемогу з рахунком 2:0 та піднялась на шосту сходинку у турнірній таблиці. 

Коментарі