Новини

«Вишиванка для воїна». Чернівчан запрошують долучитися до акції

Стати учасником акції може кожен охочий.


У Чернівцях для воїнів почали вишивати сорочки, про це на своїй Facebook-сторінці повідомила волонтерка Галина Абрам’юк.

«Почали вишивати! Футболки, які передала з Італії добродійка Tamara Senyushko, ми з Олеся Вакарюк доправили до творчої майстерні Anna Kryvobok», – йдеться у дописі.

Військові попросили волонтерів передати їм вишиванки на День Незалежності. Одяг з національними елементами завжди є бажаним. Вишиту сорочку хоче кожен з нас, а для бійців –  це оберіг, розповідає у коментарі «Шпальті» Галина Абрам’юк.

«Ця тема наразі є актуальною. Вирішили провести акцію, тому що наша влада заперечує реєстрацію Дня Вишиванки, проте аргументи є не логічними. Для владників це буде доказом, що вишиванка зареєстрована у серцях кожного українця і насамперед воїна, який береже нас та Україну», – розповідає пані Галина.

Долучитися до акції може кожен охочий.

«Можна принести вишиванку або футболку (новеньку), яку хлопці одягатимуть під камуфляж. Футболки чорного, сірого та синього кольору, а на них вишиваємо золотий тризуб та символ Буковини – восьмикутну зірку або Червону руту», – розповідає пані Галина.

Також можна допомогти оплатити послуги вишивальниці за частину вишивки та розхідні матеріали.

За детальною інформацією звертайтеся за телефоном: 0 50 37 419 91.

 

 

Коментарі