Новини

Підозрюваного у хабарі інженера Чернівціводоканалу відсторонили від роботи

Що відомо про затримання на водоканалі.

 

promin.cv.ua

Інженера, який відповідає за проведення тендерних закупівель КП «Чернівціводоканал», підозрюють у вимаганні грошей із суб’єктів господарювання за укладання договорів на інгредієнти, що необхідні для стабільного функціонування об’єктів життєзабезпечення. Про це на брифінгу повідомив директор КП «Чернівціводоканал» Анатолій Чабан. Він розповів про обшуки на підприємстві та у помешканнях керівництва водоканалу.

«У четвер, о 16:00, Нацполіція була на водоканалі, зробили огляд робочих місць: моє, мого заступника з економічних питань, перевірили склад та кабінет інженера із закупівель. У його кабінеті виявили 43 тисячі гривень. Мене ознайомили з протоколами. Відтак обшуки відбулися в мене на квартирі, заступника та інженера. Спершу ми всі йшли як обвинувачені, відтак нас перевели в розряд свідків. Я ще не отримав запрошення до  слідчого», – розповів Анатолій Чабан.

Також Анатолій Чабан сказав, що у суботу підозрюваного відпустили без застави під домашній арешт. На час слідства його відсторонено від роботи.

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі