Афіша, Новини

До Чернівців приїде відомий скрипаль Святослав Кондратів

Концерт відбудеться 3 жовтня у Чернівецькій обласній філармонії.

moemisto.ua

У рамках другого всеукраїнського туру з новою програмою «МЕТЕОРА» до Чернівців приїде скрипаль Святослав Кондратів. Концерт відбудеться 3 жовтня в обласній філармонії. Початок о 18:30.

Нещодавно музикант зняв відео до компоозиції «Метеора». Зйомки проходили у Греції.

«У ці надзвичайно чудові місця я мріяв потрапити дуже давно. Працюючи над проектом #СвітОчимаСкрипаля, в якому поєднуються музика та подорожі, я постійно знаходжуся в пошуках найпрекрасніших місць. Адже колоритні природні картини, які мене надихають створювати нові композиції , і на яких потім відбуваються зйомки музичних відео, нібито заново народжуються в кожному новому кадрі. І навіть самі затяті мандрівники, які вже бували в тих чи інших місцях, зізнаються, що знайомі їм місця під впливом музики, немов оживають і виглядають по-іншому, якось чарівно та фантастично», – коментує реліз Святослав Кондратів.

Назву «Метеора» матиме й другий альбом та другий Всеукраїнський концертний тур Святослава Кондратіва, старт якого запланований на вересень 2018 року. Його географія розширюється. До 20 найбільших міст України, де вже виступав скрипаль зі своїм авторським проектом #СвітОчимаСкрипаля, плануються концерти в Ужгороді, Хмельницькому та Одесі.

 

 

 

Коментарі