Новини

Скількох чернівецьких поліціянтів звільнили через невиконання службових обов’язків

Наразі поліціянти патрулюють місто на 63 службових автівках. 

Нещодавно патрульна поліція у Чернівцях відсвяткувала три роки від початку створення.

«Шпальта» поцікавилася в Управлінні патрульної поліції в Чернівецькій області про те, скільки автомобілів патрульних потрапили в ДТП з 2016 року, скільки поліціянтів звільнили через невиконання службових обов’язків та про позитивні моменти у їхній роботі в патрульній поліції

«Позитивним моментом роботи в Управлінні патрульної поліції в Чернівецькій області є своєчасне реагування поліцейськими на 29 090 викликів, які надходили на лінію «102», забезпечення безпеки масових заходів, що регулярно проводять у місті та відсутність корупції, як системного явища в роботі патрульної поліції», – повідомив у інформаційному запиті «Шпальти» начальник поліції Артур Шкроб.

Наразі поліціянти патрулюють місто на 63 службових автівках. 

«Від початку діяльності патрульної поліції 41 службовий транспортний засіб став учасником дорожньо-транспортної пригоди. З них – одна машина не підлягає ремонту», – повідомив Артур Шкроб.

Окрім цього, за три роки роботи Патрульної поліції у Чернівцях, дисциплінарне стягнення у вигляді звільнення застосували для трьох осіб (причина невідома).

 

 

 

Коментарі