Новини

У службовців управління культури міськради найвища середня зарплата

Яку зарплату отримують працівники виконавчих органів ЧМР.

15 347 гривень – така середня зарплата, яку отримують після утримання податків працівники управління культури Чернівецької міської ради. Трохи меншою – 14 404 гривні є середня зарплата у працівників управління охорони здоров’я.

Найменшу середньомісячну зарплату – 11 765 гривень отримують працівники департаменту містобудівного комплексу та земельних відносин міськради.

«Для розрахунку середньої заробітної плати були використані показники фонду оплати праці, визначені кошторисом на 2018 року та штатна чисельність працівників виконавчих органів Чернівецької міської ради», – йдеться у відповіді Чернівецької міської ради на інформаційний запит.

Також у листі зазначено, що середньомісячний розмір заробітної плати посадовців залежить від стажу роботи в органах місцевого самоврядування.

Окрім цього, у виконавчих органах чернівецької міської ради висока питома вага працівників має стаж роботи 15-25 років і відповідно  – отримує доплату за вислугу років у розмірі 25-40% від посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг.

Раніше, Центр реформ та розвитку оприлюднив інформацію про зарплати у структурі ЧМР.

 

 

 

Коментарі