Новини

У чернівецьких дитсадках зросла вартість харчування

Останній раз ціни підвищували восени 2017 року.

ternopil.te.ua

З 2 липня у дошкільних навчальних закладах міста зросла плата за харчування. Для однієї дитини 2-річного віку вона відтепер складає 13.20 гривень, досі було 10.20 гривень. Також з 14 гривень 70 копійок до 18.60 гривень подорожчало харчування для дітей дошкільного віку.

У ясельних санаторних групах спеціалізованих ДНЗ плата підвищилася з 14,8 гривні до 16,8 гривні, у санаторних групах дитсадків – з 18,3 до 22,2 гривні.
Як повідомила головний спеціаліст відділу дошкільної освіти управління освіти міської ради Любов Гаврилова, наказом управління від 27.06.2018 року № 263 розмір батьківської плати за харчування дітей збільшено, враховуючи розрахунки бухгалтерів групи харчування централізованої бухгалтерії управління освіти.

Як повідомляє прес-служба міської ради, розмір плати батьків за харчування дітей у комунальних дошкільних навчальних закладах Чернівців складає 60% від вартості харчування на день.

Щороку у грудні управління освіти наказом встановлює розмір батьківської плати і щокварталу його переглядає. Попереднє збільшення розміру батьківської плати за харчування дітей у комунальних закладах дошкільної освіти Чернівців відбулося у листопаді 2017 року.

 

 

Коментарі