Новини

Чи працюватиме Українська академія лідерства у Чернівцях

Наразі академія лідерства веде переговори з владниками та підприємцями Чернівців щодо відкриття осередку в місті.

Фото УАЛ

12 липня дирекція Української академії лідерства приїхала до Чернівців, щоб обговорити перспективи відкриття осередку в місті. Представники національного офісу проводять зустрічі з міською владою та підприємцями, шукають приміщення та оцінюють зацікавленість мешканців у запровадженні програми розвитку молодих лідерів у місті.

«Зараз ми працюємо над тим, щоб зійшлися інтереси громади міста, підприємців та влади. І уже цього місяця вирішимо, чи відкриється вже в вересні осередок УАЛ в Чернівцях. Також ми шукаємо більше підприємців, які можуть ресурсами підтримати академію. Адже в осередку навчатимуться 40 студентів з всієї України. І нам потрібно забезпечити їм хороші умови, а також можливість привозити лекторів, проводити публічні заходи для громади міста», – повідомив директор з комунікацій УАЛ Ярема Дух.

Представник УАЛ підтвердив, що академія зацікавлена у співпраці з містом.

«Є ініціатива УАЛ відкрити осередок у Чернівцях. Але має бути двостороння гра. Громада міста має долучитися до того, щоб осередок працював».

Українська академія лідерства – це 10-місячна освітня програма розвитку для випускників шкіл, віком від 16 до 18 років. Навчання триває шість днів на тиждень, а студенти проживають у кампусах Академії. Програма допомагає молоді знайти своє призначення, пізнати країну та світ, усвідомлено обрати майбутню професію та розкрити лідерські якості. Осередки академії діють в Києві, Миколаєві, Полтаві, Харкові та Львові.

 

 

 

Коментарі