Новини

Ти ніколи не будеш таким, як раніше. Книга «Монах, який продав свій «Феррарі»

Вона стала бестселером у багатьох країнах світу.

WoMo.ua

Світлана Олексійчук продовжує ділитися книгами, які варті вашої уваги. Цього разу мова йтиме про найвідомішу книжку Робіна Шарми «Монах, який продав свій «Феррарі», що стала бестселером у багатьох країнах світу. Книга написана у вигляді притчі, вона розповідає нам незвичайну історію Джуліана Ментла- адвоката-мільйонера, якому довелося пережити духовну кризу.

Монах, який продав свій «Феррарі». Автор – Робін Шарма. Читали? Якщо ні, але збираєтесь, то попереджаю, що життя вже не буде таким, як до прочитання цієї книги. Знаєте, є книжки, які читаються на одному подиху. Але ця книжка не з таких. Я її розтягувала, верталася до попередніх розділів. Одним словом – смакувала.

Читайте також: Алкогольна книга «Комо». Що почитати на відпочинку

Ви згадаєте, як добре вміти мріяти, ставити реальні цілі. І як чудово досягати їх. Автор ділиться досвідом людини, яка мала все – блискучу кар‘єру, гроші, визнання, славу, родину. Але в один момент він втратив найцінніше, опустився до самого дна. Вихід із ситуації підказало йому серце. Він отримав інфаркт. Серце так хотіло сказати досить, час змінюватися. Він дійсно продав свій ферарі, позбувся посади. Просто пішов шукати мудрості високо в горах. Знайшовши те, за чим ходив, повернувся, щоб навчити людей, як не треба жити. Далі цитати з книги.

«Думки – це предмети, матеріальні посланці, яких ми відправляємо, щоб впливати на наш фізичний світ. Якщо ти прагнеш внести значні покращення в свій зовнішній світ, ти мусиш спершу змінити якість своїх думок». «Немає нічого благородного в тому, щоб стати вищим за іншу людину. Справжнє благородство – це перевершити самого себе». «Досить бути в‘язнем свого минулого, стань архітектором свого майбутнього. Ти ніколи не будеш таким, як раніше». «На руці, що дарує троянди, завжди залишається їхній аромат».

 

 

Коментарі