Афіша, Новини

Чернівчан запрошують на воркшоп «Проектна заявка: від ідеї до подачі»

Вхід безкоштовний.


9 липня, о 15:00, в Центрі культури «Вернісаж» за адресою: вулиця Івана Франка, 15 відбудеться воркшоп «Проектна заявка: від ідеї до подачі». 

«Якщо ви працюєте у громадській організації, то знаєте, як непросто залучити фінансування на вашу діяльність. І, напевно, багато чули про гранти та проекти й навіть писали їх», – пишуть організатори семінару на Facebook-сторінці.

Медіа-портал «Шпальта» запрошує на семінар Олени Герман «Проектна заявка: від ідеї до подачі». Під час воркшопу чернівчани дізнаються, чим мета проекту відрізняється від завдань, який цикл проходить ваша заявка, на що звертають увагу експерти, оцінюючи проект.

Олена Герман – директорка ГО «Пенітенціарна ініціатива» (Миколаїв); директорка ВБО «Ініціатива заради життя» (Миколаїв); програмна директорка Євразійської коаліції з чоловічого здоров’я (Таллінн), викладачка Нової патрульної поліції.
Олена має понад 10 років досвіду розробки та реалізації проектних заявок, і більше п’яти років роботи в донорських організаціях.

«Шпальта» – це новий медіа-простір нашого міста, мистецький і науковий майданчик, дискусійна платформа для обговорення та вирішення проблем Чернівців.

 

Коментарі