Новини

У Чернівцях з’явиться «Українська Академія Лідерства»

В академії зможуть навчатися учні-випускники шкіл та студенти коледжів, училищ або закладів вищої освіти.

Фото: studway.com.ua

Виконавчий комітет схвалив проект договору про співпрацю з громадською організацією «Українська Академія Лідерства», повідомляють на офіційному сайті Чернівецької міськрадиВідтак будинок за адресою: вулиця Південно-Кільцева, 1-А , загальною площею понад 2 тисячі м², мають передати на баланс управління освіти міської ради, для подальшого створення на базі цього об’єкта нового освітнього простору.

В академії зможуть навчатися учні-випускники шкіл та студенти коледжів, училищ або закладів вищої освіти. Наразі академія складається із 5 осередків: Київ, Львів, Полтава, Харків та Миколаїв.

Довідка

Українська Академія Лідерства (УАЛ) – це програма особистісного та суспільного розвитку, головним елементом якої є 10-місячний формаційний курс для випускників середніх шкіл. Програма будується на поєднанні елементів фізичного, емоційного та інтелектуального розвитку на основі цінностей.

Місія Академії – вплинути на глибинні соціальні процеси в українському суспільстві шляхом формування генерації молодих людей, які беруть відповідальність за нашу націю та мають необхідні для цього здібності.  

Українська Академія Лідерства (УАЛ) діє за ізраїльською концепцією, що функціонує більше 20 років. Утілити програму в Україні вирішили після Революції Гідності, коли стало зрозуміло, що покоління людей, які могли б взяти відповідальність за державу, не народиться: його потрібно виховати. До ініціативної робочої групи увійшли видатні і талановиті українці, які надалі підтримують Академію та випускників.

 

Коментарі