Новини

Круті контрасти. Синоптик розповіла, коли в Україні потеплішає

Найближчої ночі опади у західних областях припиняться, але вдень знову замрячить.

Фото Альони Чорної

Синоптик Наталка Діденко розповіла, якої погоди слід чекати у неділю та коли потеплішає. За її словами, трохи тепліше стане у вівторок, але після того знову похолодає та йтимуть дощі.

«Круті контрасти сьогодні в Україні. Температурні. Просто зараз: від західних +10 градусів, а карпатських +3+7 градусів, до східних +32+33 градусів!Про карпатський сніг ніби вже всі написали. Також зараз майже вся Україна – в зоні холодного атмосферного фронту. Дощі. Нам в сніжки нема коли гратися, у нас сачки для метеликів та мангали для агресивних шашликів актуальні ще. Тому. Завтра повітря на Заході не встигне ще як слід прогрітися, вночі +5+10, у горах +2+5 градусів, на високогір”ї місцями близько нуля, вдень +14+18 градусів. Найближчої ночі опади у західних областях припиняться, але вдень знову замрячить», – пише вона на своїй сторінці у Фейсбуку.

Окрім цього, синоптик додає, що найближчими днями парасолі, дощовики, курточки, фліси – актуально.

«А хто прихопив із собою пуховички – той молодець. Бо найближчими днями ймовірність дощів – значна. Гори – свій мікроклімат, тому, хоча за прогнозом весь час дощі, без прояснень не обійдеться, вірю. Трохи потепліє у вівторок, але 28 червня – знову похолодає і суттєвіші дощі. Негода хай компенсується теплими враженнями.  Хай усім буде літо. А тепло чи холод завжди можна перетягнути на свій бік»,  – ідеться у дописі Наталки Діденко. 

 

 

Коментарі