Без категорії

Чернівецькі плавці  привезли перемогу з Літнього чемпіонату України. Відео

Чемпіонат відбувся у Дніпрі.

usf.org.ua

У Літньому чемпіонаті з плавання серед юнаків взяло участь 369 спортсменів з 21 регіону України та міста Києва.

У ІІІ групі змагань Чернівецька область стала першою, обігнавши за кількістю очок Сумську, Закарпатську, Кіровоградську,  Черкаську, Хмельницьку, Чернігівську та Херсонську області. Про це повідомляють на офіційному сайті Федерації  плавання України. 

 


На дистанції 50 метрів з технікою виконання «Батерфляй» друге місце здобули чернівчанки Дарія Смоліна та Софія Скрипник.  На заплив 100 метрів вільним стилем друге місце у Вікторії Бурачок, Софії Скрипник, Максима Званецького та у  Микити Чернишова. З технікою « Брас» перше місце в Дарії Смоліної та Олени Шахрай,  друге місце в  Ангеліни Боднарюк, Валерії Зінченко та Владислава Маковійчука. У запливі на спині цієї ж дистанції  перше  місце у Олександра Стрілецького, друге  у Валерії Житарюк, Олени Шахрай, Вікторії Бурачок, третім став Максим Званецький. 


Відео usf.org.ua

На дистанції в 200 метрів у вільному стилі перше місце у Олександра Стрілецького, друге місце у Валерії Житарюк, Вікторії Бурачок, Максима Званецького та у Микити Чернишова. В особистих змаганнях на 200 метрів технікою брасом першість здобула Олена Шахрай та Дарія Смоліна, другими стали Ангеліна Боднарюк, Валерія Зінченко  Переможцем на 400 метрів вільним стилем став Олександр Стрілецький.У запливі на 800 метрів, вільним стилем друге місце у Валерії Житарюк . Дистанцію в 1500 метрів вільним стилем перше місце Олександр Стрілецький, друге Максим Званецький, Владислав Маковійчук.

 

Коментарі