Новини

У Чернівцях тимчасово не їздитимуть маршрутки №2, 11, 12 та №40

Ще 8 маршрутів працюватимуть за новими схемами руху.

Фото Альони Чорної

Робота автобусних маршрутів №2, 11, 12 та №40 тимчасово припиняється, ще 8 маршрутів працюватимуть за новими схемами руху, – повідомили у прес-службі міської ради. 

«Аби підвищити якість транспортного обслуговування чернівчан, розвиток екологічного електротранспорту, збільшити кількісті транспортних засобів на автобусних маршрутах, де немає тролейбусного сполучення, перевізники попереджені про те, що тимчасово не будуть укладати угоди на обслуговування автобусних маршрутів №2, №11, №12 та №40, також вносять зміни у схеми ще 8-ми автобусних маршрутів», – ідеться у повідомленні. 

Зміни:

  • схема автобусного маршруту №9 буде закорочена до розворотнього кільця на проспекті Незалежності в районі готелю «Турист».
  • автобусний маршрут №1-А буде спрямований вулицями Головною, Комарова, Героїв Майдану, Південно-Кільцевою та Головною до розворотнього кільця в районі с. Коровія.
  • Схеми автобусних маршрутів Садгірського напрямку №15, №16 та №21, де діють пільги на перевезення, буде закорочено до зупинки «Шкільна» на вул. Головній.
  • Автобусні маршрути №26, №26А та №38 з 16 червня ц. р. курсуватимуть за оновленою схемою.

Автобусні маршрути №13,17,18,23,36 та 37 курсуватимуть без змін.

Так, маршрут №26 курсуватиме від заводу «Гравітон» до вул. В. Комарова через вул. Руську, В. Винниченка, Миру, В.Чкалова, Головну, В.Комарова, а з вул. Комарова до заводу «Гравітон» через вул. В.Комарова, Головну, В.Чкалова, Миру, Миргородську, У. Кармелюка, В. Винниченка, Комунальників, Руську.

Маршрут №26А – від заводу «Гравітон» до вул. Комарова курсуватиме через вул. Комунальників, В.Винниченка, Миру, В.Чкалова, Головну, В. Комарова, а від вул. Комарова до заводу «Гравітон» через вул. В. Комарова, Головну, В.Чкалова, Миру, Миргородську, У.Кармелюка, В.Винниченка, Руську.

Автобусний маршрут №38 курсуватиме від аеропорту до гіпермаркету «Епіцентр» через вул. Лесина, Миколаївську, Миру, Авангардну, Миргородську, Кармелюка, В. Винниченка, Яську, проспект Незалежності, Головну, Ю. Гагаріна та Хотинську.

Одночасно внесуть зміни в графіку руху тролейбусів, передбачено збільшити кількість автобусів на маршрутах №10, 10А, щоб максимально забезпечити потреби чернівчан.

Усі перевізники отримали нагадування, що з 16 червня цього року договірні стосунки з ними припинено за порушення умов договорів щодо забезпечення регулярності обслуговування автобусних маршрутів. Їм надали перелік маршрутів, де планують укласти тимчасові угоди до проведення конкурсу, а також режим роботи на маршруті та вимоги до транспортних засобів для їх обслуговування.

Перевізник може подати свої пропозиції щодо маршруту, який він тимчасово бажає обслуговувати до проведення конкурсу на умовах замовника щодо кількості та типу транспортних засобів, кількості рейсів, режиму роботи. Для укладання такого договору до обов’язкових документів перевізник повинен додати квитанцію про сплату штрафу за порушення попереднього договору.

 

Коментарі