Новини

Як ремонтують київську трасу на Буковині за новітніми технологіями

Триває ремонт дороги Житомир-Чернівці на ділянці Недобоївці-Керстенці.

 

new.cv.ukravtodor.gov.ua

На ділянці дороги сіл Недобоївці-Керстенці, що у Чернівецькій області, тривають ремонтні роботи дороги державного значення Н-03 Житомир – Чернівці.

Наразі ремонтники завершують ремонт асфальтобетонного покриття протяжністю 5,8 км за новітніми технологіями методом «холодного ресайклінгу».

За повідомленням прес-служби САД у Чернівецькій області, станом на 8 червня підрядною організацією ТОВ «ПБС» виконані  роботи з демонтажу залізобетонних конструкцій та вирубки порослі, завершені роботи  по демонтажу бар’єрного огородження  та водовідведенню. На всій площі, що підлягає ремонту цього року, виконано розпушування старого асфальтобетонного  покриття, непридатного для подальшої експлуатації, та виконані роботи з відновлення основи дорожнього покриття, тобто з регенерації шарів дорожнього одягу за технологією «холодного ресайклінгу». На всій площі завершені роботи по влаштуванню нижнього шару покриття  дороги із крупнозернистої асфальтобетонної суміші товщиною 10 см протяжністю 5,8 км. Також ведуться роботи по встановленню залізобетонних лотків, що  склало 30% від загального об’єму. Змонтовані  водоперепускні труби. Наразі ремонтники облаштовують тротуари у селі Недобоївці та укладають верхній шар покриття із щебенево-мастичної суміші товщиною 5 см, протяжністю 1 км.

Вартість виконаних робіт склала понад 55 мільйонів гривень.

Також за новітньою технологією буде відремонтовано п’ятикілометрова ділянка дороги між селами Динівці та Припруття.

 

 

 

Коментарі